Svatba statek Háječek 4.9.2024

Svatební DJ na Háječku

Zatímco u nás panují úmorná vedra, tak někomu právě počasí takříkajíc hrálo do karet. Ono počasí asi v žádném případě nemá vliv na super zábavu na svatbě, ale spousty nevěst si s tím dělá zbytečné starosti. Když si chcete svatbu užít, tak si jí i tak užijete! Ty starosti jsou úplně zbytečné, ale někdy je dobré si připravit obě varianty jak na horko, tak na mokro:-)
O tom by mohla vyprávět i Míša, která se ve středu 4.9.20024 vdávala za Standu, a kteří si objednali mé služby DJ na svatbu. Když je strašné horko, tak se lidem nechce moc tancovat, nebo se začíná až o něco déle, kdy není takové horko a těch důvodů bychom našli daleko víc. Na druhou stranu, když je ošklivě, tak jsou lidé víc pohromadě, třeba se i nudí a začnou tancovat a bavit se o něco dřív a i tohle škaredé počasí má své výhody a nevýhody.  Rozhodně  je  dobré  být  připraven  na  oba  dva  scénáře  počasí. 
Na Háječku se já osobně jako svatební DJ cítím v pohodě za jakéhokoliv počasí. Na této svatbě Míši a Standy jsem tentokrázt nezvučil svatební obřad, ale přijel až na oběd na 14 hodinu. Fotografie z obřadu jsme ale také zachytil a najdete je tradičně na Instagramu a Facebooku. Někdy to tak je, že na obřad mají živou hudbu nebo skladby k obřadu pouští kamarád. zde přesně nevím, kdo řešil hudbu. Hudba na svatbu je ale důležitou součástí každé svatební veselice a téhle svatby nevyjímaje.

Svatební party v rytmu svatebního DJ

Jak už bylo naposáno výše, jako DJ na svatbu Plzeň jsme dorazil o něco později, ale i tak přivezl skvělé hity, dobrou náladu a jako vždy i profesionální techniku, která je taky vizitkou každého porfesionála, který dělá svatby jako DJ na svatbu Praha. O technice vám ale psát nebudu, prootže tahle svatba se nesla ve skvělém duchu, skvělé zábavě a svatební hosté měli parádní náladu. I já jako svatební DJ byl tradičně dobře naladěn a provázel po obědě jako svatební moderátor lehčí anoncí na doprovodný program, který si novomanželé pro svatební hosty připravili. A že toho připravili dost taky nemsuím připomínat:-)
Na první společný tanec se ve středu večer čekalo jen krátce do 1ž hodiny. Na krátkou ukázku se podívejte na Tiktok. Píseň pro novomanžele a píseň pro rodiče a posléze ještě jedna pro hosty. To bylo zatím vše. Bylo horko a hosté se bavili jinak. Povídáním, fotokoutkem, hráli i jiné svatební hry a úanovala skvělá nálada. Ta byla „cítit“ na kilometry daleko. S večerní produkcí jsme začal od 19:30, kdy novomanželé byli na večerní focení při západu slunce a já si zatím jako zkušený DJ poradil se svatebčany a hrál k tanci. Je pravdou, že tančili dost od první skladby až do té poslední. Tahle svatební oslava utekla jako voda a někde mezi 1 a 2 hodinou nad ránem jsme končili. S novomanželi jsme se rozloučil, poděkoval za vše a odjle domů s dobrým pocitem u srdce, že jsem opět rozdával radost skvělou hudbou na svatbu. Váš DJ na svatby Petr Berka!

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023