Svatba stodola Borovy 20.9.2024

Svatební stodola Borovy a TOP svatba

V kalendáři pátek 20.9.2024 a mé služby DJ na svatbu na tento den objednávala nevěsta Katka. 
Ve výběru DJ na svatby měli spolu s Michalem jasno. Asi mě znali z jiných svateb nebo z rádia, to opravdu netuším…. Jedno ale vím, že tohle byl pár, který byl naprosto na pohodu a jejich asi třicítka svatebních hostů taky. Dokonce jsem na této svatbě potkal Luboše, který již na svatbě kde jsem hrál letos byl a jeho partnerka tam byla za svědka a teď šel za svědka Michalovi on. Potkali jsme se ve středu na svatbě 24.4.2024.  O této svatbě si taky můžete přečíst v uplynulých svatbách. Jako svatební DJ poznávám každý víkend opravdu hodně lidí a jsme rád, že mi Luboš „osvěžil“ paměť!
Všichni svatební hosté byli moc fajn, ale pojďme na tohle svatební místo jako takové. Já už tu jednou byl tuším v roce 2020 nebo 2021 a peníze za nájem stodoly tu jsou všude vidět. Stodola je celá na bílo a má i protihlukové stěny, které jsou nově udělané, ale je to vlastně k ničemu. Po 22 hodině se zapne hlukoměr na stěně a podle toho tak potom musíte hrát. Zvuk se musí držet mezi 80 až 85 decibely. Jen pro vaší představu, vaše lednice má nějakých 60 decibelů… Asi si tak sami uděláte představu, nicméně na příští rok už tam mám potvrzené asi 2 nebo 3 svatby a vím, že jedna z příštích nevěst objednávala i silent disko kvůli hluku. Na druhou stranu stodola a prostředí nádherné a vy se podívejte na fotky?! Najdete je na Facebooku i na Instagramu.

Nádherná svatba v Borovech

Stodola Borovy se nachází u Přeštic od Plzně asi 20 km, takže to z Plzně DJ na svatbu Plzeň opravdu není daleko. Vím, že stodola je hodně oblíbená mezi snoubenci a já se jako DJ na svatbu Praha na příští sezonu těším! Katka s Michalem chtěli zde nazvučit i svatební obřad. Ten začínal v 11 hodin. Počasí bylo příjemné  a já jako zkušený DJ a zkušený moderátor vše připravil už lehce po 10 hodině tedy po mém příjezdu. Prakticky vše jsem si nachystal ve stodole, protože obřad proběhl hned vedle vrat od stodoly. Jen jsem posunul jeden reproduktor a ani mikrofon tentokrát nebyl pro 30 svatebčanů třeba. Následovalo focení, polévka a raut, kde si každý dal na talíř podle libosti na co měl chuť. Bylo hezké slunné počasí a teploty lehce přes 20 stupňů, ale první tanec proběhl již odpoledne. Na jeho krátkou ukázku se podívejte na Tiktok. Jsou tam i další krátká videa z této svatby. Večerní hudba na svatbu začala před 19 hodinou, kdy jsme to rozjeli převážně se songy z devadesátých let. To bylo taky hlavní přáním našich novomanželů. Večerní party jsme si jako svatební DJ pořádně užil, stejně tak i svatební hosté, kteří když odcházeli, tak se loučili i se mnou a děkovali. To se stává opravdu zcela výjimečně a jsem za to moc rád! Svatební oslava končila přesně o půlnoci, ale nebýt toho hlukového opatření asi by to bylo víc záživnější:-) I tak se dá svatba užít i jako DJ na svatby. Já jen děkuji novomanželům za pozvání a přeji do manželství jen to nejlepší! Váš Dj na svatbu a moderátor Petr Berka!

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023