Svatba U Prejzků 21.9.2024

U Prejzků ve Lhotce je každá svatba jedinečnou

Ano. Další jedinečná svatba se odehrála na mém oblíbeném místě ve Lhotce U Prejzků. Mé služby DJ na svatby si objednala nevěsta Pavla spolu s Honzou. Mezi jejich požadavky patřilo i nazvučení svatebního obřadu, který začínal v sobotu 21.9.2024 ve 13 hodin. Obřad to byl standardní, takže po 5 minutách již bylo vše hotovo a Pavlí a Honza už vystupovali jako novomanželé Penslerovi.
Svatební oslava proběhla na hlavním sále a jak byl nazdobený si můžete prohlédnout tradičně na mé Facebooku a Instagramu.
Penzion U Prejzků je hodně oblíbený  a nachází se na půli cestu od Prahy a od Plzně. Jako DJ na svatbu Praha jsem se na tuto svatbu moc těšil. Už i schůzka částečně napovídala, že se bude jednat o skvělou svatbu, což se opět potvrdilo. Ani netušíte, jak moc jsme rád, když jsou lidé tolik spokojeni. Dokonce natolik, že vám ráno všichni zatleskají a den poté napíší na Facebook tohle milé hodnocení. Bože, děkuju za to!!!

Před námi svatební mejdan

Svatební oslava probíhala U Prejzků. Toto místo navštěvuju i 4x ročně. Letos však naposledy. Zdejší majitelé udělají pro spokojenost vše a to máme hodně podobný. Možná proto na toto místo jezdím rád a možná proto si s majiteli tak rozumíme. Tahle svatba navíc byla zvláštní z toho důvodu, že nevěsta celý život žila a vyrůstala v této vesnici, de facto pár metrů od penzionu. Nyní už žije s rodinou a s manželem v Plzni. právě tam jsem měl jako DJ na svatbu Plzeň schůzku.
Tahle svatba začala kolem 17 hodiny dětskou diskotékou, do které jsem tradičně zapojil skoro všechny hosty. Kolem 40 svatebních hostů bylo celkem pozváno. Zazněla i mašinka na kterou se zapojila většina a nechyběly i další dětské písničky. Pak začali tančit o novomanželé a na krátkou videoukázku se podívejte na Tiktok. Mělo by tam být i další video složené z hodu kyticí a dalších svatebních momentů této krásné svatby, na které jsme byl jako zkušený DJ. Opět se projevila zkušenost, kdy jsem pečlivě vybíral muziku, aby si každý přišel na to své. Každá druhá nevěsta podceňuje výběr DJ na svatbu DJ a hudby. To jsou dva základní faktory úspěšné svatby! Svatební DJ a správná hudba na svatbu. Může si každý říkat co chce, ale od roku 2004, kdy dělám svatby se mi to opět potvrdilo. Končili jsme lehce po 01 hodině ranní, kdy mi svatebčané tleskali a musím uznat, že skutečně jen pár svateb je takových, že vám hosté po skončení zatleskají. Pak jsme se rozloučil a někteří mi ještě dokonce pomohli do auta s technikou, za což děkuji a odjel domů s hřejivým pocitem další dobře odvedené svatby. Váš DJ na svatbu a svatební moderátor Petr Berka!

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023