Svatba Mlýn na Dobré vodě Praha 4.10.2024

DJ na svatbu Praha

Na první říjnový víkend jsem měl plno v kalendáři hlavně na pátek 4.10.2024.
To si mé služby DJ na svatbu objednala nevěsta Ivana. Spolu se snoubencem Michalem si řekli ano v nádherném prostředí přírody a přitom kousek od centra Prahy. Na tomto místě jsem byl poprvé, adresa byla Mlýn na Dobré vodě v Praze Křeslicích. Opravdu moc pěkné a stylové místo. Na fotografie ze mlejna se podívejte na můj Instagram nebo Facebook
Svatební obřad byl jeden z požadavků snoubenců a začínal ve 13 hodin. Ještě musím dodat, že mlejn má svoje ozvučení a tak trochu „bojuje“ se sousedy hlavně v panelových domech, které jsou od svatebního místa vzdálené asi 300 metrů. Proto musíte se mlejnem podepsat smlouvu o hudební produkci, kde svým podpisem souhlasíte, že kapela nebo DJ na svatby bude mít svou produkci výhradně přes jejich ozvučení s limiterem. Ten si po 22 hodině hlídá hladinu decibelů a podle toho se pak musí hrát. Setkal jsem se s něčím takovým prvně a musím říct, že to i večer trochu i hrálo, ale taky to možná bylo tím, že na svatbě bylo dohromady asi 30 svatebních hostů. Další výhodou je, že celé ozvučení je i na zahradě a na terase, takže ani na svatební obřad jsem nemusel vyndat a instalovat své vlastní ozvučení. Svatební obřad byl církevní a trval v tom pátečním podzimním a upršeném počasí jen pár minut. V době obřadu ale naštěstí nepršelo. Po tom co zaznělo společné ANO se hosté přesunuli do vnitřních prostor zdejšího mlýna na polévku a bohatý raut. Musím uznat, že jídlo bylo fantastické a obsluha dostala taky podrženou jedničku! Po obědě se venku na schodech stihlo i focení, které trvalo asi půl hodiny a pak začalo opět pršet a tento déšť vydržel s menšími přestávkami až do půlnoci, kdy jsem ze svatby odjížděl. Ale nepředbíhejme celou svatbu! 

Malá, ale moc krásná svatba v Praze

Jak už jsem napsal, svatebních hostů bylo asi 30. Jednalo se o malou svatbu, které já osobně jako svatební DJ mám rád. Snadněji zapadnete mezi hosty a nejinak tomu bylo i na téhle svatbě Ivči a Michala. Všichni byli moc fajn a děkuji za všechno! Jako zkušený DJ toho mám za sebou opravdu hodně, ale tohle neomrzí nikdy! 
Na této svatbě se začalo jako tradičně prvním společným tancem a na ukázku se podívejte na Tiktok, kde najdete i krátkou video ukázku z této krásné svatby. Svatební oslava se nerozjela prvním tancem, ale až někdy kolem 18 té hodiny. Na svatbě byla i dcera ženicha asi 5 letá Emička, tak jsme začal s dětskou diskotékou a tu si Emička, ale i někteří hosté taky nenechali ujít. Večerní party pak nabídla zase mix osvědčených písniček, které všichni dobře znají a popravdě ani nepoužívám jiné hity než ty profláklé! Jako vždy hudba na svatbu měla u svatebních hostů úspěch! Na svatební hry tentokrát nedošlo, ale novomanželům to vůbec nevadilo. Užívali si večerní party spolu s rodinou a přáteli a všichni se dobře bavili. I já si svatbu užil jako DJ na svatbu Praha. Před půlnocí jsme pomalu končili, já se taky s novomanželi rozloučil a dostal i výslužku na cestu do Plzně. Právě jako DJ na svatbu Plzeň budu vystupovat zase zítra tedy v sobotu na již dlouho dopředu rezervované narozeninové oslavě. Podrobnosti se dočtete zde o službě DJ na narozeninovou oslavu. Loučím se i s vámi, děkuji za Váš čas a zase někdy příště osobně na nějaké svatbě nebo jiné akci podobného typu. Váš Petr Berka – DJ na svatby

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023