Svatba Na Lisu Roudnice nad Labem 8.10.2024

Svatba nedaleko Roudnice nad Labem

Trochu netradičně na úterý naplánovali svůj velký den Lucka s Vojtou. Jejich datum byl pro ně symbolický 8.10.2024 což někdy bývá důvod vzít se jiný den než v sobotu a já říkám proč ne? Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Lucka a jelikož svatba připadala na úterý tak jsem udělal i lepší cenu. Vše zjistíte na stránce DJ na svatbu ceník.
Svatba se konala v historickém domě „NA Lisu“ u pravého břehu řeky Labe u obce Brzánky. Ta budova je ta od roku 1608 a sloužila jako lis na víno. Ano všude kolem se nachází vinice a taky moc hezká vyhlídka na kopci….Budova sloužila od pradávna pro setkávání lidí, konaly se zde oslavy a tak podobně. Na fotografie nejenom z domu Na Lisu, ale i z této krásné svatby se podívejte na Facebook nebo můj Instagram
Svatební obřad byl naplánovaný na 13 hodinu a byl církevní. Jednu fotečku z obřadu můžete vidět dole na této stránce. Jako zkušený DJ jsem si poradil i s nazvučením, což je služba za menší příplatek 2.000,-kč. Jen co zaznělo ANO, tak novomanželé a asi 60 svatebních hostů se odebralo do domu Na Lisu na oběd. Na všechny ty dobroty narazíte i v mé fotogalerii na IG nebo FB. Zde se konala i celá svatební oslava!Ještě než se začalo tancovat, tak se hrály svatební hry resp. byla jen jedna a sice novomanželský kvíz se zvedáním bot. Jako svatební moderátor jsme celou hru místo nervózní svědkyně moderoval já sám jako svatební DJ. Na první tanec jsme pozval svatební hosty ven před dům, kde byl i jeden reproduktor pro tento účel. Zde se odehrál jak první tanec, tak tanec s rodiči. Na krátkou ukázku z novomanželského tance se podívejte na Tiktok. Pak už jsem reproduktor přendal na místo do sálu a tam už jsme pařili až do rána! Jako DJ na svatby jsem zahrál vše, ale nejvíce se tančilo na české a slovenské písničky a na devadesátky. Hudba na svatbu –  to je taková svatební klasika, která nikoho neurazí a hraje se poměrně často na svatbách, kde působím jako DJ na svatbu Praha nebo DJ na svatbu Plzeň. Byla to skvělá svatební party, kterou jsem si užil i já jako svatební DJ a dodavatel. Kolem druhé hodiny ranní jsme se s novomanželi rozloučil, popřál hodně štěstí, dostal milou výslužku pro mě a pro děti a odjel směr Plzeň. Děkuji za další milou svatbu, děkuji za další příjemnou společnost lidí, která byla skvělá! Váš DJ na svatbu Petr Berka! 

PS: Nevěsta Lucka napsala v pátek 11.10.2024 po svatbě moc milou recenzi, kterou si můžete přečíst na Google

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023